Allergisk reaktion

Hej! Kom nyss hem ifrån sjukuset; vid lunch så började det klia något vasninnigt i mitt högra öga, jag blev jättesvullen, fick sprängade huvudvärk och kunde inte öppna ögat. Mamma fick åka ifrån elins fotbollscup (de vann B-finalen-grattis!:)) och så åkte vi in till sjukhuset. Där konstaterade de att jag hade fått en krafig allergisk reaktion och sen fick jag ökade doser mediciner + några nya som jag ska ta. Det är bättre nu, kan iallafall öppna ögat litegrann:)
Ikväll blir det en lugn kväll, James Bond+ godis =myys<3
 
Blev tyvärr ett bildlöst inlägg eftersom det inte varit läge att fota idag^. Hoppas ni får en trevlig helg!<3

-Fiske-

Igår var jag, mamma, pappa och elin nere vid långsjön och fiskade, eller, jag fiskade kanske inte så mycket, haha:) Fotade mest.
Just nu så regnar det och verkar inte som att det vill slute heller. Min lillasyster är på fotbollscup och jag tycker nästan synd om henne:)
Bjuder på en bild från igår:

-Sjukgymnast-

Hej! Idag började dagen med att jag och mamma åkte in till sjukgymnasten och jag hade gjort jättestora framsteg med knät. Har fått nya övningar nu men  får gå med skenan i c:a 1 månad till:( Efter det följde jag med mamma till hennes jobb och satt på hennes kontor och spelade sims:) Hade ingen internet-åtkomst, därför har det inte kommit några nya inlägg. Mötte sedan upp pappa så sen satt jag, pappa och mamma nere vid bryggorna vid fyrisån och käkade sallad.mums!<3 Här kommer en bild från idag:
sallad nere vid fyrisån <3

Solmys + bilder på bakelserna!<3

Kom precis in efter att ha solat ute på altanen i c:a två timmar-myyyys!:)
Hela dagen har varit ganska lugn-skönt! Lägger mig nog o läser lite i [BUZZ]-jättebra bok! del två efter [GEIM]. Finns även en trea, [BUBBLE] heter den tror jag. Författare är iallafall Anders de la Motte. Vi hörs!:)
 
 
Här kommer två bilder på bakelserna vi gjorde till mammas födelsedag!<3
 
 
De var jättegoda:)

-New in-

Var på stan med lisa igår, hade tyvärr ingen kamera så inga bilder därifrån. Men fick med mig lite grejer hem iallafall..:)
-bikinitopp STADIUM -99kr
-örhängen ur o pen, MONTINI -15kr (rea)
-3 skärp,vit,"guld",blå LINDEX -50kr (rea)
 

-Inlägg-

Eftersom mamma fyllde år igår, var det massor med gäster här så jag kunde inte skriva ett inlägg, men tog lite kort på bakelserna vi gjorde så de kommer nog snart!:)

GRATTIS MAMMA!<3

yippe, idag fyller mamma år! Älskar dig! kommer mycket gäster ikväll, så vi får se om jag hinner med ett inlägg senare..
 

-Myser ute-

Börjar verkligen bli vår nu<3
 
 
 
 
 

Fotokurs

Kom nyss hem från en fotokurs som hölls i närheten, väldigt inspirerande! Lärde mig funkioner som jag inte kunnat innan osv.. www.lonnbackafotograferna.se <---- höll i det hela:) när jag kom hem så fortsatte jag att fota lite-här kommer två av bilderna :)
 

-Nydushad-

Kom nyss ut från dushen-jätteskönt! Har även storstädat rummet. Ska gå och fixa lunch nu, kommer nog ett inlägg senare:)
Älskar produkterna från the body-shop,doftar underbart!
 

Bilder från lisa

Haft en väldigt rolig dag med lisa, tog bussen till henne och vi har fotat, bakat och kört lite wii. Sen har vi nog mest flamsat, haha:)
 
Här kommer två bilder från idag---
 
Kladdkaka-MUMS!<3
 
 
 
 
 
 
 

Med Lisa

Sitter med lisa i soffan och myser, regnar gör det som bara den! hon har köpt ny kamera så vi går nog ut och fotar lite när det blir uppehåll från regnet:) bilder kommer troligtvis <3

Kophangan

Tittade igenom lite bilder och upptäckte den här som jag tog för c:a två vecor sen..Kophangan heter resturangen och är perfekt om du gillar stark mat!De har även en ganska annorlunda inredning:)
 
Väggarna är handmålade med färger som lyser i UV-ljus-
 

Blomma

Sen middag idag, varma mackor-mums! Bjuder på en bild också
 
 

Mitt första inlägg...

Hej välkommen till min blogg!